Tjänster

Få hjälp med ex. flyttstäd i Falkenberg, Halmstad eller Helsingborg

För att ett hem skall kännas ombonat och välkomnande är det viktigt att det är i bra skick. Det betyder oftast att det skall vara inrett på ett inbjudande och tilltalande sätt och, framför allt, att det ska vara rent! Alla gillar vi att ha ett rent och fräscht hem. Det finns knappast någon som inte uppskattar att ha ordning och reda runt omkring sig och att ha ett väl underhållet hem. Därför erbjuder vi på M&A Tours Städ städtjänster, som hemstäd och flyttstäd, åt kunder runt omkring i hela södra Sverige, från Falkenberg och Halmstad till Helsingborg med omnejd.

Vi tycker att det är av stor vikt att våra kunder kan slappna av under den tid som de flyttar, och därför jobbar vi alltid extra hårt när vi blir anlitade inom flyttstäd. Vi hoppas att du som kund ska kunna lägga allt ditt fokus i din nya bostad istället för att själv behöva arbeta med flyttstäd i din gamla boning. Därför erbjuder vi denna tjänst till alla er som finns i bland annat Falkenberg, Halmstad, Helsingborg och övriga delar av södra Sverige.

Återkommande städning

De flesta av våra kunder blir så nöjda efter första städning så att de väljer att fortsätta anlita oss med återkommande, därför erbjuder vi: * städning varje vecka * städning varannan vecka * städning var fjärde veckaVi utför jobb såsom ex. flyttstäd i: Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Halmstad, Laholm. // Knäred, Båstad, Ängelholm, Helsingborg.