Skönhetstips inför sommaren

Sommaren står för dörren och vad kan passa bättre än att uppdatera sin garderob – både vad gäller accessoarer, kläder och hudvård? Nedan följer några härliga skönhetstips inom både hudvård och accessoarer som kan vara värda att spana in till sommaren.

  • Färgglada smycken från det populära märket Caroline Svedbom. Caroline Svedbom Jewelery har på bara några år etablerat sig både i Sverige och utomlands. Med olika kollektioner i tidlös design har de blivit omåttligt populära och syns mycket i media. Spana in den senaste kollektionen!
  • Naturliga ögonfransar? Med Xlash serum stärker du dina egna naturliga franser och booster med både volym och längd. Perfekt att påbörja nu innan sommaren så att du kan glida runt på stan med naturligt långa fransar lagom till midsommar. Från varumärket hittar du även sminkprodukter så som mascara och eyeliners.
  • Hudvård från Exuviance – Här hittar du allt från exfolierande produkter till UV-skyddande krämer. Det perfekta alternativet när du vill motverka ålderstecken i huden även under sommaren. Se alltid till att skydda dig med hög SPF under våren och sommaren. Det finns ingen anledning att arbeta med aktiva produkter resten av året för att sedan låta huden stekas fritt i den starka solen under sommaren. Exuviance är hudvård framtagen av läkarna som upptäckte AHA-syra och dess användning i hudvårdsprodukter. Produkterna är vetenskapligt utvecklade och verkar aktivt på djupet och erbjuder ett komplett system av högeffektiva hudvårdsprodukter.

Hittade du något spännande tips? Kanske är du ute efter något helt annat, spana då in Daystyle.se där du kan hitta massor av tips på produkter som passar just din hudtyp. Här kan du även göra ett hudtest för att se vilken hudtyp du har och vilka produkter du bör fokusera på för bästa resultat.